Uzun yıllar formasını giydiği Galatasaray’dan ayrılan ve Kasımpaşa’ya imza atan Aydın Yılmaz, tekrardan milli formayı giymeyi hedeflediğini söyledi.

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa'da Aydın Yılmaz, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Neden Kasımpaşa'yı tercih ettiğini anlatan Yılmaz, "Kasımpaşa Spor Kulübünü tekrardan çıkış yakalayabileceğimi düşündüğüm için tercih ettim. Rıza hocanın olması benim adıma çok büyük bir etkendi. Daha önce kendisiyle çalışmıştım, gelmeden önce kendisiyle konuştuk. Burası benim tekrardan çıkış yakalayabilmem için iyi bir kulüp olduğunu düşündüm. Yönetim yapısı olarak, hedefleri olan bir kulüp, en büyük tercih nedenim bu oldu." şeklinde konuştu.

Önümüzdeki sezon için neleri hedeflediğini de aktaran Aydın Yılmaz, "Öncelikle kendi hedefimi burada devamlılığımı yakalamak istiyorum. Tekrardan maç kondisyonu kazanıp, performansımı en yükseğe çıkarmak istiyorum öncelikli hedefim bu. Bununla birlikte bir çok hedeflerim tabi ki de var tekrardan Milli takıma çağrılmak ve onun içinde bireysel başarılarımı en üst seviyeye çıkarmak." diye konuştu.

Kampın nasıl geçtiği hakkında da bilgiler veren Yılmaz, "Kamp güzel geçiyor, yoğun çalışıyoruz. Hazırlık maçları, antrenmanlar yoğun geçiyor. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var kampta. Hem keyifli hem de takım olarak çok istekliyiz. Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz, şu ana kadar her şey çok güzel geçiyor. Kampta herhangi bir sıkıntı yok. Daha iyi çalışıyoruz, daha da iyi yerlere geleceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Yeni takımı ile de anlaştığını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Kampta güzel bir arkadaşlık oluyor, herkes birbiriyle çok iyi kaynaşıyor. Takımda tabii ki de daha önceden tanıdığım arkadaşlarım da var. Milli takımdan olsun, daha önce beraber oynadığım oyuncularda var. Veysel Sarı, Ferhat Kiraz, Adem Büyük, Eren Derdiyok ile iyi anlaşıyoruz. Kerem abi ile iyi anlaşıyoruz. Gençler ile iyi anlaşıyoruz. Güzel bir ortam var. Takım olarak da bütün oyuncular birbiriyle çok iyi anlaşıyorlar." diyerek sözlerini tamamladı.