Aydın'ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Aydınlık Okulları, eğitimdeki başarısını sporda da sürdürüyor. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları İl Temsilciliğinin Aydın-Kardeş Köy Sentetik Atletizm Pistinde düzenlediği 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışması’nda Özel Aydınlık Okulları Atletizm takımı, küçük kız ve küçük erkek kategorilerinde 2 birincilik, 11 ikincilik ve 2 üçüncülük ederek, toplamda 15 madalya kazandı. Okulun Küçük Kız Atletizm Takımı, takım halinde İl 2.'si, Küçük Erkek Atletizm Takımı, takım halinde İl 3.'sü oldu.

Küçük Kızlar Kategorisinde; Hanife Kavlak yüksek atlamada il 1.'si altın madalya, Melda Kent 100 metre koşuda il 2.'si gümüş madalya, Melda Kent uzun atlamada il 2. si gümüş madalya, Sude Küçükoğlu 800 metre koşuda il 4.'sü bronz madalya, Hanife Kavlak, Tuana Çetinkaya, Ayşenur Sucu ve Melda Kentten oluşan 4x100 metre bayrak koşusunda il 2.si gümüş madalya kazanırken, Küçük Erkekler Kategorisinde; Ahmet Eren Yavaş 100 metre koşuda il 1.'si altın madalya, Yavuz Selim Cengiz yüksek atlamada il 3.'sü bronz madalya, Ahmet Eren Yavaş uzun atlamada il 2.si gümüş madalya, Mustafa Batuhan Çam, Ömer Aslan, Halil Alperen Baydur ve Ahmet Eren Yavaştan oluşan 4x100 metre bayrak koşusunda il 2.si gümüş madalya kazandılar.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığının altını çizen Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker, "20 yıldır aynı bayrak, kültür, inanç, hedef ve geleceği paylaşan insanımıza dünyanın en kıymetli değeri olan eğitim hizmetini en güzel şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Eğitimdeki başarımızı sporda da yakaladık." dedi.

Nazilli Özel Aydınlık Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus ise, "Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlâk da bu işe yardım eder. Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kuvvetli bir nesil yetiştirmek ana hedefimizdir." diye konuştu.