PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un başkanı Selahattin Aydoğdu, önlerinde 16 final maçı olduğunu ve her geçen hafta Süper Lig'e biraz daha yaklaştıklarını belirtti.

Aydoğdu, yazılı açıklamasında, ligin 2. yarısı itibariyle çıkışlarını sürdürdüklerini kaydetti.

Yönetim kurulu olarak üstlerine düşeni yaptıklarını, teknik ekibin de özverili şekilde çalıştığını belirten Aydoğdu, şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzde 16 final maçımız var, her geçen hafta Süper Lig'e biraz daha yaklaşıyoruz. Bu noktadan sonra söz artık siz değerli taraftarlarımızda. Yarın sahamızda çok önemli bir Giresunspor maçına çıkacağız, hepinizin malumu Giresunspor bu ligin en iyi deplasman takımlarından biri. Bu maçta stadı mutlaka doldurmamız gerekiyor. Şimdiye kadar satılan Passolig sayımız 19 bini buldu ama Giresunspor maçı için yüklenen bilet bugün itibariyle sadece bin 800. Bu sayı beni oldukça üzdü. Sizlerden ricam şudur, Passoliglerinizi yüklemek için lütfen son günü beklemeyin, maçtan 1-2 gün önce yüklemelerimizi yapalım, böylelikle hem maç günü yoğunluğu önleyelim hem de taraftarlarımızın stadı dolduracağını önceden bilerek moral motivasyon sağlayalım."