Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, puana ihtiyaçları olduğunu, İstanbul Başakşehir karşısında da puan almayı başardıklarını söyledi.

Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'le golsüz berabere kalan Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kocaman, şöyle konuştu:

"Pozisyonumuz itibariyle mutlak ve mutlak puan çıkarmamız gereken haftalar oynuyoruz. Temel amacımız da maça çıkarken buydu. Bizim gördüğümüz kadarıyla ligin en disiplinli, fizik kalitesi ve beraber oynama yetisi en yüksek takımlardan bir tanesine karşı deplasmanda oynadık. En az onlar kadar sahanın içinde topun peşinde olmalıydık, topa yakın olmalıydık puanı getirecek faktör burasıydı. Bunu başardı oyuncular. Oyun içinde de iki üç tane de sonucu lehimize çevirecek pozisyonu da yakaladık, ancak maçın genel görüntüsü her iki takım adına da beraberliğin daha yakın olduğu bir görüntüydü. Puan ihtiyacımız vardı puanı da aldık."

Aldıkları bir puanla önlerine daha özgüvenli bakacaklarına değinen Kocaman, "Daha önemlisi Kasımpaşa maçına daha özgüvenli odaklanmamız biraz daha kolaylaşıcak gibi gözüküyor." diyerek sözlerini tamamladı.