Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda AZ Alkmaar ile karşılaşacak. Son çalışmasını yapan Medipol Başakşehir, Hollanda'nın güçlü ekiplerinden AZ Alkmaar ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Peki UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak AZ Alkmaar - Medipol Başakşehir Hazırlık Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Gelişmeleri Canlı İzlemek ve detayları öğrenmek için haberimizi takip ediniz.

İstanbul temsilcisi, AZ Alkmaar ile karşılaşacak.

Yarın akşam 20:30'da başlayacak karşılaşma TRTSPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon ligi dördüncü sırada bitiren Medipol Başakşehir ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı.

Larcivert-turunculular ilk kez katıldıkları Avrupa kupalarında tarihi bir maça çıkıyor.

Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu heyecanı TRT ekranlarında yaşanacak.

Yarın akşam Hollanda'da oynanacak maçın rövanşı 6 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Sonuca göre play-off turuna yükselecek takım belli olacak.


ALKMAAR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Hollanda’nın AZ Alkmaar takımıyla oynayacağı karşılaşma için bu ülkeye giden takımımız, maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Dün sabah Başakşehir’deki tesislerimizden kurban kesilerek uğurlanan takımımız, THY’nin tarifeli uçağıyla geldiği Amsterdam’dan karayoluyla Alkmaar’a geçerek, kamp yapacağı otele yerleşti. Dün akşam 18:30′da Alkmaar şehrinin amatör takımlarından S.V. Meervogels 31 takımının sahasında antrenman yapan takımımız, bugün de maçın oynanacağı AFAS Stadion’da saat 18:30′da bir antrenman yapacak. Antrenman öncesi teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve Milli kalecimiz Volkan Babacan saat 18:00′da bir basın toplantısı yapacaklar.

Öte yandan bu önemli karşılaşma için yönetim kurulumuz da Hollanda’ya adeta çıkartma yapacaklar. Başkanımız Göksel Gümüşdağ, Başkan Vekilimiz Dr. Çağatay Kalkancı, Asbaşkanlarımız Mesut Altan, Mustafa Saral, yönetim kurulu üyelerimiz Ömer Faruk Ayvacı ve Volkan Sarıhan da karşılaşmayı izlemek için bugün Hollanda’ya gelecekler.