Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantep’te taraftarın protestosu ile karşılandı. Genç Fenerbahçe Grubu’nun “Diktatör istifa” şeklinde sloganlarına çok sinirlenen Aziz Yıldırım, taraftarların üzerine yürüdü. Polis ekiplerinin müdahalesi ile olayların büyümesine izin verilmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Gaziantep'te protestolarla karşılandı. Özel bir uçakla Gaziantep’e gelen Fenerbahçe kafilesi, havaalanında çıkış esnasında Genç Fenerbahçe Grubu tarafından protesto edildi. Bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı Aziz Yıldırım’a tepki gösteren taraftar grubu, “Diktatör istifa”, “Aziz Yıldırım istifa” sloganları attı.

Aziz Yıldırım’ın taraftarlara yanıt vermesi üzerine havaalanında tansiyon yükseldi. Slogan atan taraftarların üzerine yürüyen Yıldırım, "Bilip bilmeden konuşmayın" dedi. Yıldırım, polis ekiplerinin taraftarları uzaklaştırmasına da tepki gösterdi. Uzun bir süre taraftarlarla tartışan Yıldırım, daha sonra takım otobüsüyle havaalanından ayrılarak konaklayacakları otele geçti.