Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike süreci ile ilgili mahkeminin bittiği gün başkanlığı bırakacağını birkez daha açıkladı.

Yarın yapılacak başkanlık seçimi öncesinde Ülker Sports Arena'da kendisinden önce konuşan diğer başkan adayı Hulusi Belgü'nün eleştirilerine cevap verdi.

Belgü'nün Şükrü Saracoğlu Stadı hakkındaki görüşlerine Yıldırım, "Fenerbahçe'nin birinci sorunu 75 bin kişilik stat yapmak değildir. 75 bin kişilik stat yapacağım demek bu kulübe ihanettir. Stadı kaldırıp Salı Pazarı'na götüreceğim diyorsun. Salı Pazarı'nı nasıl alacaksın. Stadın yerini kaldırırsan o yeride senin elinden alırlar. Tehlikeli şeyler konuşuyorsun. Kulübün başına işler açarsın. Biz daha Kenan Evran Lisesi'ni alamadık. Neden alamadığımızı gel bir gün sana anlatayım." dedi.

EMENİKE'YE SAYGI GÖSTERELİM, TERBİYESİZLİK YAPTI CEZASI VERİLDİ

Başkan adayı Hulusi Belgü'nün Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi maçta taraftarlar tarafından protesto edilen ve formayı çıkarıp sahadan çıkmak isteyen Emenike'ye yönelik eleştirilerine de Aziz Yıldırım, şöyle cevap verdi:

"Emenike'ye saygı gösterin. Şike sürecinde kendisi Vatan Emniyet'te 4 gün hapis yattı. Emenike'ye sagyı gösterilim. O maçta terbiyesizlik yaptı. Cezası verildi. Bu işler oyuncuyu dışlamakla olmaz."

"MAHKEME BİTTİĞİ GÜN BAŞKANLIĞI BIRAKACAĞIM"

Şike süreci ile ilgili mahkemelerin sürdüğünü kaydeden Başkan Yıldırım, "7 veya 8 Temmuz'da mahkememiz var. Mahkeme bittiği gün ben başkanlığı bırakacağım. Şike davası şikeden çıktı. Nereye gittiği belli değil. Hakimler, savcılar, Adalet Bakanlığı'nın artık bir karar vermesi lazım. Bizi ya temizleyecekler veyahut cezalandıracaklar bunu bekliyoruz. Bu sonuç Fenerbahçe için çok önemli." diyerek sözlerini tamamladı.