Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çaykur Rizespor maçı dönüşünde uğradıkları silahlı saldırının çözülmesini istedi.
Sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Düzce topuk Yaylası'nda konuk ettiği basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Aziz Yıldırım, geçen sezonun 26. haftasında deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor maçı dönüşünde yaşanan silah saldırının mutlaka çözülmesi gerektiğini söyledi.
Devletin bu işin peşini bırakmaması gerektiğini de belirten Fenerbahçe Kulübü Başkanı, "Bu işin üstü örtülmemeli, devlet bu işi çözmeli ve üstünün örtülmesine de müsaade etmemeli." dedi.

Transfer için görüşme yaptıkları her oyuncunun bu saldırı ile ilgili sorusuna muhatap olduklarını da ifade eden Başkan Aziz Yıldırım, "Her oyuncuya yaşananın bir daha yaşanmayacak bir olay olduğunu anlatıyoruz. Oyuncuların eşleri de çok araştırıp soruşturuyor. Çocukları o kadar değil ama oyuncu da eşi de soruyor. Bunun için devletin bu olayı biran önce çözmesi gerek." diye konuştu.

"HER YAZ KAMPINDAN 200 BİN EURO KAR EDİYORUZ"

Topuk Yaylası hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım, Avrupa'nın en büyük kulüplerinin bile sezon öncesi hazırlık kampları için böyle tesisinin olmadığını ifade etti. Aziz Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz sezon öncesi hazırlık kampı için Avrupa'ya gitmeyerek her yıl 200 bin Euro kar ediyoruz. Bu tesislerimizi daha da geliştirip güzelleştireceğiz. Biz varken başka takım almıyoruz, ama bizden sonra başka takımlar da bedelini ödeyerek kamp yapıyor. İran'dan da Türkiye'den de takımlar kalıyor. Milli takımlara da açık. Ülkemizde bu tür tesislerin sayısının artırılması gerek."