Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Spor Toto 2. Lig’de de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu kapsamda takım kuracaklarını kaydetti.
2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Kastamonuspor 1966, teknik ekip ve futbolcuları memleketlerine uğurladı. Törene, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç ve yöneticiler katıldı.
İsmail Dikmenli Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, teknik ekip ve futbolcuları aldıkları başarıdan ötürü bir kez daha kutlayarak, “Sizler Kastamonu’nun gururusunuz. Sezon boyunca sergilediğiniz tutumdan ve futboldan ötürü sizleri kutluyorum. Hepinize iyi tatiller ve futbol yaşantınızda başarı diliyorum” dedi.
"BUNDAN SONRA KASTAMONUSPOR İLE İLGİLİ KİM NE DERSE DEŞİFRE EDECEĞİM"
Kastamonuspor’un sıradan bir futbol takımı olmadığının altını çizen Başkan Babaş, kulübün şehirde birlik, beraberlik ve kardeşliği güçlendirdiğini söyledi. Kastamonu’nun her yönüyle geliştiğini ve Türkiye’nin dikkatini daha fazla çekmeye başladığını belirten Babaş, şöyle konuştu:
“Maalesef bunu çekemeyenler de oluyor. Arkadaşlar biz ne yapıyorsak Kastamonu için yapıyoruz. Biz Kastamonusporumuzu bu şehrin sadece sporuna değil tanıtımına da destek vereceğini bildiğimizden ötürü kurduk. Spor bugün en iyi tanıtım aracıdır. Ama bu süre zarfında kulübümüz üzerinde bazı söylentiler yaymak isteyenler oldu. Bugüne kadar onlara hep üstü kapalı olarak cevap verdim. Ancak bundan sonra Kastamonuspor ile ilgili kim ne derse deşifre edeceğim. Kastamonu’muzun menfaatlerinin aksine kimse konuşamaz. İlimizin menfaatleri ve gelişimi her şeyin önündedir. Bu tür karalamalara kesinlikle müsaade etmem.”
2. ligde de aynı ciddiyetle çalışmaya devam edeceklerinin bilinmesini isteyen Başkan Babaş, "Bizlerin hedefleri büyük. Ben hedeflerimize inanacağınıza canı gönülden inanıyorum. Spor Toto 2. Lig’de de şampiyonluk için mücadele edeceğiz" dedi.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ise, Kastamonuspor’un başarısından ötürü Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı, Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç ile yönetim kurulunu, teknik ekip ile futbolcuları kutladı.
Elde edilen başarının büyüklüğüne dikkat çeken Rektör Aydın, “Bu başarının devam edeceğini düşünüyorum. Hedefler büyük. Zaten hedefler büyük olmaz ise başarı gelmez. Kulübümüz sadece futbol başarısı olarak değil tanıtım olarak da ilimize büyük katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.
Kastamonuspor Başkanı Mahir Altıkulaç da, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Rektör Seyit Aydın’a teşekkür etti. Teknik ekip ve futbolcuları bir kez daha tebrik eden Altıkulaç, önümüzdeki sezonda da aynı başarının sürmesi adına ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını belirtti.
Futbolcular, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç ve yönetim kuruluyla birlikte çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından memleketlerine gittiler.