İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum’da BB Erzurumspor tesislerini ziyaret ederek yönetici ve futbolcularla bir araya geldi.
Beraberinde İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Erzurum Valisis Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte BB Erzurumspor tesislerini ziyaret eden Bakan Ala’yı tesis önünde BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan ve yöneticiler karşıladı.
Geçtiğimiz sezon 3. ligde şampiyon olarak 2. lige yükselen BB Erzurumspor’u tebrik eden Bakan Ala, BB Erzurumspor’un hedefinin süper lig olması gerektiğini söyledi.
Ziyarette BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Demirhan şampiyonluk kupasını Bakan Ala’ya takdim etti.
Bakan Efkan Ala burada yaptığı konuşmada, “Şampiyonluk için yönetime ve başkana teşekkür ederim. İhtiyaçları durumunda gereken yardımı yaparım. Erzurum bir marka şehridir. Hedef büyük olmalı. BB Erzurumspor’un süper ligde olması şehre çok büyük katkı sağlar. Önümüzdeki sezonda BB Erzurumspor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.
Bakan Ala’ya Başkan Ali Demirhan tarafından BB Erzurumspor 25 numaralı şampiyonluk formasını hediye etti. Bakan Ala ziyaretinin ardından kulüp tesisleri önünde yönetim ve futbolcularla birlikte resim çekildi.