Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig'in 26. hafta maçının ardından havalimanı yolunda Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı sonrası futbol ailesi yarın İstanbul'da toplanacak.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Dün oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe müsabakasının ardından havalimanı yolunda Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı sonrası futbol ailesi yarın İstanbul'da toplanacak." denilerek, şu bilgiler verildi:

"İlk toplantıda TFF Başkanı Yıldırım Demirören yarın saat 13.00'te Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı Beykoz-Riva'da yer alan TFF Merkezi'nde ağırlayacak ve yaşanan olaylar masaya yatırılacak.

Bu toplantının ardından saat 14.00'te Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Başkan Demirören ve Başkan Gümüşdağ ile bir araya gelecek.

Taraflar, yaşanan saldırı sonrası Fenerbahçe kulübünün önümüzdeki haftalarda oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının durumunu ve böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşecek. Toplantının ardından bir basın açıklaması yapılacak."