İstanbul okul sporları faaliyet programında yer alan 2014-2015 Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği, Enka Spor Tesisleri'nde yapıldı. Bakırköy Fatih Koleji öğrencisi Jamshid Nasimi 100 metre koşu ve fırlatma topu kategorisinde İstanbul 1. olarak Türkiye gruplarına kaldı.

Geçtiğimiz hafta sonunda Edirne’de yapılan Türkiye Grup Şampiyonası Marmara Bölge Finali'nde Bakırköy Fatih Koleji öğrencisi 100 metre koşu ve fırlatma topu kategorisinde Marmara 1. olarak büyük bir başarıya imza attı ve adını Türkiye finallerine yazdırdı. Atletizm Türkiye Şampiyonası 3, 4 ve 5 Haziran tarihlerinde Erzurum’da yapılacak.

Okul Müdürü Ali Güneşli, yaptığı açıklamada eğitimdeki başarılarını sporla süslediklerini de belirterek, "Eğitimin Fatihi olan okullarımızın sporun da Fatihi olduğunu sporcularımız gösterdi. Farklı spor dallarında 2 yıldır aldığımız kupa ve madalyalarla büyük bir başarıya imza attık." dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Oktay Çetinkaya ise yaptığı açıklamada, "Hentbolda il birinciliği ve Marmara Bölge Birinciliği'nden sonra böyle bir başarının gelmesi bizleri mutlu etti. İnşallah Türkiye derecesi alarak Fatih Koleji'nin adını eğitimdeki başarısından sonra sporda da duyurmak isteriz." diye konuştu.