Küme düşen Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçı sonrası üzgün olduğunu belirterek, "Maçtan sonra eşi benzeri bulunmayan bir olay yaşadık. Takımı 14 puanlı devralmıştık. 17 puan alarak kaybettik. Son maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Taraftarın maçtan sonra yaptığı olay bence unutulmaz. Hafızalarda o kalacak" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Fenerbahçe ile berabere kalarak ligi 31 puanla tamamlayan Medicana Sivasspor, Süper Lig’e veda eden takımlardan biri oldu. Müsabaka sonrası karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Mesut Bakkal çok üzgün olduğunu ancak maç sonrası taraftarların alkışlarının önemli olduğuna değinerek, "Maçtan sonra eşi benzeri bulunmayan bir olay yaşadık. Takımı 14 puanlı devralmıştık. 17 puan alarak kaybettik. Son maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Taraftarın maçtan sonra yaptığı olay bence unutulmaz. Hafızalarda o kalacak. Değerlendirme yapacak olursak, geldiğim zaman önümüzdeki takımla 7-8 fark vardı. Kapatmak için inanılmaz uğraş veren bir takımımız vardı. Sakatlarımız vardı, kimseye bir şey demedik. Sağ beki sol, sol beki sağ bek oynattığımız maçlar oldu. Eksikleri, mazeretleri sevmeyen bir teknik direktörüm. Olanlarla mücadele ettik ve hiç ummadığımız maçlar kaybettik. Bunu savunma olarak algılamayın. Benim samimi duygularım sadece. Kaybettik, sonuçta söylenecek çok fazla bir şey yok" ifadelerini kullandı.
Sivasspor’un çok daha iyi yerlere gelebileceğini belirten Bakkal, "Sivasspor camiası, bu taraftar grubu ve yaptıkları ile bu işin altından kalkacaktır. Çok üzgünüm. Talihsiz maçlar oynadık. Trabzon maçı, Antalya, Bursa maçı. Savunma olarak algılamayın ama 2-3 puan şu an çok önemliydi. Herkese geçmiş olsun diyorum. Sonuçta çok çabuk bunun altından kalkacak bir camia var. Gerçekten herkese teşekkür ediyorum. Helal olsun diyorum. Futbolcular da hep ayağa kalkıp mücadele etmeye çalıştı. Bazı zamanlarda ipin ucunu kaçırınca toparlamak zor oluyor ama toparlamak için her şeyi yaptık. Sivas camiası için üzgünüm. Herkese teşekkür ediyorum. Başka söyleyecek bir şeyim yok" diye konuştu.