Balıkesir Dinamik Çalışanlar Derneği tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, FC Yıldız takımı oldu. Endemir ile oynadığı final maçından 3-0 galip ayrılan FC Yıldız, kupayı kaldırdı.

Karizma Halı Saha Tesisleri'nde, 4 Nisan 2015 tarihinde başlayan turnuvada 16 takım mücadele etti. Şampiyon takımın yanısıra en çok gol atan futbolcu, en centilmen takım, en centilmen futbolcu ile ilk üçe giren takımlara kupa ve madalya verildi. Turnuvada bu yıl Aktifspor, Antiretik, Dray Gücü, Ekartman, Endemir, FC Manevra, FC Yıldız, Göğüs Hastanesi, Güven Spor, Küresel Doktorlar, Lokomotif Gücü, Mekanik, Morfin, Ray Spor ve Teknik takımları mücadele etti. Grup usulü oynanan maçlardan sonra önce çeyrek final, sonra yarı final maçları oynandı. FC Yıldız, Endemir, Morfin ve Göğüs Hastanesi takımlarının mücadele ettiği yarı finallerde FC Yıldız ve Endemir, ipi göğüsleyerek final oynama hakkını elde etti. Heyecanlı geçen final maçının sonunda FC Yıldız, bu senenin şampiyonu olma başarısı gösterdi. Endemir ikinci, Morfin ise üçüncülük kupasını almaya hak kazandı. Tertip komitesi, hiç sarı kart görmeyen ve centilmenliğiyle örnek olan takım ve futbolcuları belirleyip aralarında kura çekti. Buna göre turnuvanın en centilmen takımı Güven Spor, en centilmen futbolcusu Selçuk Arsanbey (Göğüs Hastanesi) olurken Ray Spor'da forma giyen Hamza Egi, 16 golle turnuvanın gol kralı oldu.

Tertip komitesi başkanlığını Uğur Erkuş'un yaptığı turnuvanın kupa ve madalya töreniinde konuşan Dinamik Çalışanlar Derneği Genel Sekreteri Cemalettin Parmaksız, çalışanlar arasında dostluk, kardeşlik ve centilmenlik duygularını öne çıkarmak için tertip ettiklerini söyledi. Tören sonunda misafirlere pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.