PTT 1. Lig’in 30. haftasında Balıkesirspor kendi evinde Adana Demirspor ile karşılaştı. Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, "Her puanın çok önemli olduğu haftalardayız" dedi.

Balıkesirspor kendi evinde Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, "Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Lig bittiğinde play-off barajının içinde olacağız" dedi.
Erginer açıklamalarının devamında, "Her puanın çok önemli olduğu haftalardayız. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Burayı 3 puanla geçsek çok büyük avantaj sağlayacaktık. Hemen hemen herkesin puan kaybettiği haftada 3 puan kaybettik. Ben takımıma, oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Çok büyük avantaj kaçırdığımız doğrudur. Ama Lig bittiğinde Play-off barajının içinde olacağız. Oyuncularımın adına bunun sözünü burada verebilirim. Biz ayağa kalkıp tekrar toparlanmak zorundayız ve bunu başaracak da gücümüz var" şeklinde konuştu.