PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’un eski yöneticilerinden Dr. Feyyaz Çiftçi, 4 Kasım tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Balıkesirspor’un şehrin göz bebeği ve bir sevdası olduğunu ifade eden Feyyaz Çiftçi, olağanüstü genel kurulun 4 Kasım Çarşamba günü yapılacağını hatırlattı. Balıkesirspor’un şehrin en önemli markası olduğunu belirten Çiftçi, "Böyle bir durumda, yıllardır Balıkesirspor'un hizmetinde olan, Balıkesirspor için projeler tasarlayan ve kulübümüzün kurumsallaşması anlamında bir takım önerilerde bulunan bizlerin, şehrimizin en önemli markası olan kulübümüze sırtımızı dönmemiz mümkün değildir. Şartlar ne kadar zor olursa olsun, altına girilmesi gereken yük ne kadar ağır olursa olsun; ilk günkü heyecan ve enerjiyle, şehrimize ve kulübümüze yakışacak güçlü ve vizyonlu bir yönetim kuruluyla kongrede aday olacağımızı bildirmek isteriz." dedi.

Amaçlarının kırılan gönülleri tamir etmek ve tribünleri tekrar doldurmak olduğuna dikkat çeken Çiftçi, "Balıkesirspor'u tekrar şehrin lokomotifi haline getirmek ve birlik, beraberlik ruhuyla şehrin tüm dinamiklerini Balıkesirsporluluk kimliği altında birleştirmektir. Talip olduğumuz görevin ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Bu yükün altından kalkabilecek bilgi, deneyim, inanç ve vizyona da fazlasıyla sahibiz. 4 Kasım'da yapılacak olan genel kurulun, camiamızın içine düşmüş olduğu kaos ortamından çıkmasına vesile olması temennisiyle kongrede yönetime talip olacağımızı saygıdeğer kamuoyunun bilgilerine sunarız." İfadelerini kullandı.