Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Cuma günü evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte sakat olan Uğur Akdemir dışında eksik bulunmuyor.

Balıkesirspor, Eskişehir maçı için akşam saatlerinde Atatürk Stadı’nda toplandı. Teknik direktör Kemal Özdeş, nezaretinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Balkes'te futbolcuların neşeli hali dikkat çekti. Kırmızı-Beyazlı ekipte Uğur Akdemir sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Takımda kadro dışı bırakılan Andre Santos ve Burak Çalık’tan yoksun çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Stadı'nda yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Profesyonel Şube Başkanı Zeki Çıkrıkçı ve bazı yöneticiler de izledi.

Cuma günü saat 20.00'da Atatük Stadı’nda oynanacak olan maçın bilet fiyatları da belli oldu. Buna göre kale arkası 5, maraton 20, kapalı tribün 1.kategori 65, kapalı tribün 2.kategori bilet fiyatı 35 lira olacak. Süper Ligin 25.hafta maçında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Balıkesirspor 15 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Eskişehirspor ise 27 puanla 13.sırada bulunuyor.