Transfer çalışmalarını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, prensipte anlaştığı Osmanlıspor'un forvet oyuncusu Dilaver Güçlü ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Genel Kaptan Zeki Çıkrıkçı, Dilaver ile takımın daha da güçleneceğini söyledi.

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Balıkesirspor, kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiriyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, son olarak Osmanlıspor'un forvet oyuncusu Güçlü'yü renklerine bağladı. Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Kaptan Çıkrıkçı, Güçlü ile takımın daha da güçleneceğini belirterek, Balıkesirspor forması altında oyuncunun büyük başarılara imza atacağını bildirdi. Dilaver Güçlü'nün geçen yıl Osmanlıspor'da şampiyonluğu tattığını belirterek, "İnşallah bu sezon da Balıkesirspor'da şampiyonluğu tadacak. Kendisi yarın Bolu'daki kampa katılacak. Zaten hocalarımız, oyuncumuza daha önce bir program vermişti. O program dahilinde çalışmalarını sürdürüyordu. Biz Dilaver ile anlaşalı bir hafta oldu. Yarın da arkadaşlarının arasına katılacak. Takımımız Bolu'da, çok güzel bir ortamda çalışıyor. Bu ortamın lige yansıyacağına inanıyoruz. Önümüzdeki hafta da bir santrafor ve orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalayıp transferi kapatırız diye düşünüyoruz ama hocamız bir talepte bulunursa onu da değerlendiririz." dedi. Kamp programı kapsamında Elazığspor ve başka bir takımla hazırlık maçı oynayacaklarını söyleyen Çıkrıkçı, Lalawele Atakora'nın ise oynadığı takımın play-off karşılaşmaları sebebiyle haftaya takıma katılacağı bilgisini verdi.

İmza töreninde konuşan Dilaver Güçlü ise yeni sezonda takıma en iyi şekilde destek olmak istediğini söyleyerek "Geçen seneki gibi burada da şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyorum. En kısa sürede kampa katılıp takımımla çalışmak istiyorum." ifadelerini kullandı.