BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'in 5. haftasında Adanasporla sahasında 3-3 berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Çok önemli 2 puan kaybettik" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Sözeri, maç boyunca oyuna hakim taraf olduklarını söyledi.

2-0'lık bir skoru yakaladıktan sonra art arda yedikleri 2 gole anlam veremediğini ifade eden Sözeri, şunları kaydetti:

"İnanılmaz bir maç oldu. Ders niteliğinde bir maç oldu. Maçı çok iyi başladık, olumlu başladık. 2-0'lık bir skor yakaladık. Ama sonrasında kazandık modunda olunca arka arkaya 2 gol yedik. 3. golü bulduk ve ilk yarıyı önde tamamladık. İkici yarıda pozisyon bulduk, zaman zaman çok iyi oynadık. Topla oynama yüzdesi bizdeydi. Ama maalesef bunu skora yansıtamadık. 3 gol attığınız ve 3 gol yediğiniz bir oyunda maalesef maçı kazanamıyorsunuz. Çok önemli 2 puan kaybettik. Söylenecek bir şey yok."

 

- Adanaspor cephesi

 

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arı ise, 2-0 geriden gelip maça ortak olmanın kendileri için önemli olduğunu kaydetti. 

Maçın ikinci yarısının başlarında oyuncularının kırmızı kartla oyun dışı kalmasının sıkıntı yarattığını vurgulayan Arı, şöyle konuştu:

"Balıkesirspor geçen sene Süper Lig'den düşen bir ekip. Bu yıl tekrar üst lige çıkmak için iyi bir takım kurdular diye düşünüyorum. Balıkesirspor oyuna hızlı başladı, bizde karşısında gol yememek için tedbir almıştık. Ancak o tedbirimiz tutmadı. Balıkesirspor rüzgarı arkasına alarak maça iyi başladı. 2 gol buldu. Bizim takım sonrasında kendini toparlamaya başladı. 2-0 geriden gelip, Balıkesirspor gibi bir takımı 2-2 yakalayıp arakasından çok net 3'üncü golü kaçırmamız bizim adımıza çok önemli. Bizim kaçırdığımız pozisyonun ardından kalemizde golü görmemiz ilk yarıyı geride bitirmemize neden oldu. İkinci yarıda tekrar beraberliği yakaladık. Müthiş bir maç oldu takımımı kutluyorum."