Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Cvdet Kömürcüoğlu
Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Ante Kulusic, Berkan Emir, Okan Alkan, Tomislav Glumac, Eray Ataseven, Vitor Gomes, Ronald Vargas, Sercan Yıldırım, Isaac Promise, Muğdat Çelik
Kayseri Erciyesspor: Zülfür Özer, Anıl Karaer, Caner Osmanpaşa, John Boye, Mahmut Özen, Emre Öztürk, Yacouba Sylla, Yasin Pehlivan, Murat Yıldırım, Björn Vleminckx, Oğulcan Çağlayan
Gol: Dk .9 Sercan Yıldırım (Balıkesirspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Vitor Gomes (Balıkesirspor), Dk. 45 Mahmut Özen (Kayseri Erciyesspor)

    Süper Ligin 28. hafta maçında Balıkesirspor ile Kayseri Erciyesspor takımları arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
    Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya Balıkesirsporlu taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Ligin son iki sırasında bulanan her iki ekip mutlak galibiyet için sahaya çıktı. Balıkesirspor 20 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 19 mağlubiyet ile topladığı 13 puanla ligin son sırasında yer alırken konuk ekip Kayseri Erciyesspor ise 4 galibiyet, 8 beraberlik, 15 mağlubiyet ile elde ettiği 20 puanla 17. sırada bulunuyor.

6. dakikada Emre Öztürk'ün sol kanattan yaptığı orta ile ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Oğulcan Çağlayan'ın gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.
9.dakikada Balıkesirspor, Sercan Yıldırım'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Muğdat’ın pasıyla topla Sercan Yıldırım'ın sağ ayağı ile yaptığı kesme vuruş kaleci Zülküf Özer'in solundan ağlarla buluştu. 1-0
14.dakikada Björn Vleminckx'in pası ile ceza sahası yayı dışında sağ çaprazda topla buluşan Oğulcan Çağlayan'ın çektiği şut Berkan Emir'den döndü.
26.dakikada Vitor Gomes'in yerden pası ile topla buluşan Ronald Vargas, John Boye'den sıyrıldıktan sonra ceza sahası yayı içerisinden şutunu çekti. Ancak top az farkla üstten dışarı çıktı.
34.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Emre Öztürk geçti. Emre Öztürk'ün ortasını kaleci Emrullah Şalk yumruklayarak uzaklaştırdı.
40.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Emre Öztürk geçti. Emre'nin ortasını ön direkte Sercan Yıldırım kafayla uzaklaştırdı.
45.dakikada Isaac Promise'nin pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Muğdat Çelik'in çektiği şut savunmadan döndü.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Balıkserispor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.