PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, terörü protesto etmek için antrenmana ay yıldızlı tişörtlerle çıktı. Teknik heyet ve futbolcular, antrenmandan önce de üzerinde, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı pankart açtı.

Çalışmalarını Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde yapan Kırmızı-Beyazlı ekip, Sahaya üzerinde ay yıldız bulunan kırmızı renkli tişörtlerle çıktı. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve futbolcular, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı bir de pankart açtı.

Öte yandan Balıkesirspor yönetimi, resmi internet sitesinden, dün Iğdır'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polisler için bir taziye mesajı yayımladı. Mesaj şöyle: "Polis ekibinin Hasanhan köyü mevkisinden geçişi sırasında terör örgütünün önceden yola yerleştirdiği patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen hain saldırıda, ilk belirlemelere göre 13 polisimiz şehit düşmüştür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Balıkesirspor Kulübü."