Erhan Elmastaş başkanlığında toplanan 2.lig Beyaz Grup Takımlarından Bandırmaspor hentbol dalında da faaliyet gösterme kararı aldı.

Kulüp Başkan Erhan Elmastaş, kulübün Özsoylar İş Merkezinde bulunan ofisinde düzenlediği basın toplantısında futbol branşında faaliyetlerini sürdüren kulübün yönetim kurlunun almış olduğu karar doğrultusunda hentbol branşında da faaliyet gösterme kararı aldığını söyledi. Elmastaş, 3 yıl önce ilçede kurulan ve bu yıl bayanlar hentbol 2.liginde mücadele edecek olan Şehit Bedir Karabıyık Hentbol takımının yapılan protokol ile bundan böyle Bandırmaspor Hentbol takımı olarak faaliyetlerini sürdüreceğini açıkladı.

Hedeflerinin bir branşta daha faaliyet göstermek olduğunu dile getiren Elmastaş, önümüzdeki günlerde toplanacak olan yönetim kurulunun bu branşın hangisi olacağı konusundaki nihai kararını vereceğini söyledi. Bu yıl Bandırmaspor ’un kuruluşunun 50 yılını kutlayacaklarını dile getiren Elmastaş, bu kapsamda 27 Ekim 2015 tarihinde bir gece düzenleyeceklerini belirtti. Düzenlenecek gecede bu güne kadar kulübe hizmet etmiş yönetici ve sporculara teşekkür plaketi verileceğini dile getiren Elmastaş, 500 kişinin katılacağı bu geceye federasyon yöneticileri ve 2.lig Beyaz Grup'ta bulunan takımların başkan ve yöneticilerinin de davet edileceğini açıkladı. Bugün toplanan yönetim kurulunun 17 Kasım 2015 tarihinde olağanüstü genel kurul kararı aldığını kaydeden Elmastaş, “15 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel kurulda eski yöneticilerimiz 3 aylık süre içerisinde bizlere kulübün işleyişi konusunda yardımcı olmak için oluşturduğumuz yönetimde görev aldılar. Şimdi bu süre bitti. Bundan dolayı yönetim kurulumuz olağanüstü genel kurul kararı aldı.” dedi.