2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, Kemal Kılıç’tan boşalan Teknik Direktörlüğü'ne Turhan Özyazanlar'ı getirdi.

Bandırmaspor’un Özsoylar İşmerkezinde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve Turhan Özyazanlar hazır bulundu.
Kemal Kılıç’tan boşalan teknik direktörlük görevine Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un eski teknik direktörlerinden Turhan Özyazanlar’ın getirildiğini açıklayan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, bu güne kadar 8 teknik direktör ile görüştüklerini ancak Turhan Özyazanlar’ın kulübün beklentilerine cevap verecek nitelikte olmasından dolayı kendisiyle anlaştıklarını söyledi.

Bandırmaspor’un 8 yıldan beri 1. ligin kapısından döndüğünü dile getiren Turhan Özyazanlar, "Bundan dolayı beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyorum. Teknik heyet olarak bu beklentilere cevap verebileceğimizi düşünüyorum. Bandırmaspor kadar bizler de teknik heyet olarak başarılı olmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Bandırmaspor’un başarılı olmasının önünde herhangi bir engelin bulunmadığını dile getiren Özyazanlar, "Bandırmaspor takımı iyi oyunculardan oluşmuş bir takım. Ancak bu güne kadar oynadığı maçlarda almış olduğu sonuçlar benim kadar diğer takımlarını da şaşırttı. Orduspor müsabakasında ortaya koyduğumuz oyun takımımızın neler yapacağını gösterdi. Bundan sonra taraflarımız seyir zevki yüksek ve sonuç odaklı bir takım seyredecekler." ifadelerini kullandı.