Barcelona Athletic Bilbao maçı özet goller maç biitminde burada olacak. Barcelona Athletic Bilbao maçı skor, kaç kaç. İşte maç detayları...Barcelona, İspanya Süper Kupası rövanş maçında bu gece TSİ 23.00'te Athletic Bilbao'yu konuk edecek. İlk karşılaşmayı 4-0 kaybederek tarihi bir hezimet yaşayan Katalan ekibinin şampiyon olabilmesi için bu geceki maçı 5-0, 6-1 gibi sonuçlarla 5 farklı kazanması gerekiyor. Şimdi futbolseverler şu konuyu tartışıyor: Barcelona, yemeden 5 gol atabilir mi?

İspanya Süper Kupası rövanş maçında Barcelona 4-0'ın rövanşında, sahasında Atletico Bilbao’yu ağırlıyor.ilk maçta Atletico Bilbao, Barcelona’yı sahasında ağır bir hezimete uğratmıştı. Barcelona, 4-0′ın rövanşında Atletico Bilbao’yu ağırlıyacak. Barcelona, Atletico Bilbao’yu 5-0 yenip kupayı alabilecek mi?Barcelona – Atletico Bilbao maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusunun cevabı haberimizde.

Barcelona – Atletico Bilbao maçı bu akşam 17 Ağustos Pazartesi TSİ 23.00′de başlayacak. Nou Camp’ta yapılacak Barcelona – Atletico Bilbao maçını Digitürk platformunda Lig TV 2 kanalından yayınlanacak. Ayrıca  Abu Dhabi Sports 3 HD, Digi Sport 1 den de karşılaşmayı izleyebilirsiniz.

LUIS ENRIQUE : 4-0′dan maçı çevirebilecek bir takım var ise Barcelona’dır

Luis Enruique, “4-0′dan turu çevirebilecek bir takım varsa; bu takım Barcelona’dır” sözleriyle oyuncularına güven aşılarken, rövanş maçında çok farklı bir görüntü çizeceklerini dile getirdi. UEFA Süper Kupası’ndaki Sevilla maçında 120 dakika oynayan bazı futbolcuları dinlendiren Luis Enrique, Bilbao karşısında Bartra, Vermaelen, Sergi Roberto ve Adriano gibi çok fazla şans bulamayan isimlere şans verdi.

Dünyada futbol sezonu yavaş yavaş başlarken, İspanya'da perde İspanya Süper Kupası (Supercopa de Espana) ile açılıyor.

Bu kupayı daha önce 11 kez müzesine götürmeyi başaran Barcelona, yalnızca 1984 yılında zafere ulaşan Athletic Bilbao ile kozlarını paylaşacak. İki ayaktan oluşan kupa mücadelesinin ilk ayağında iki ekip, 14 Ağustos Cuma günü (bugün) saat 23.00'te San Names Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç Lig Tv 2 ekranından naklen yayınlanacak.

Bu mücadelenin ardından Barcelona ile Athletic Bilbao, 17 Ağustos Pazartesi günü ikinci maç için bu kez Camp Nou da sahne alacak.Barcelona Athletic Bilbao maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV 2 kanalından naklen yayınlanacak

BARCELONA, EN FARKLI MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Hafta içi oynanan UEFA Süper Kupa mücadelesinde Sevilla'yı uzatmalarda attığı golle 5-4 yenmesinin ardından savunmada yaptığı hatalar nedeniyle eleştirilen Katalan temsilcisi, Athletic Bilbao karşısında da defansta etkili olamadı.

Son 2 karşılaşmada kalesinde 8 gol gören Barcelona, Athletic Bilbao'ya 4-0 yenilerek İspanyol teknik adam Enrique yönetimindeki en ağır mağlubiyetine de imza attı.

İspanyol basınına konuşan Enrique, Athletic Bilbao karşısında Sevilla maçındaki ilk 11'den 5 farklı oyuncuyla çıkması nedeniyle eleştirilmesine ilişkin,  "Takımda çok değişiklik vardı ama 120 dakikalık bir maçın ardından böyle olması gerekiyordu" ifadesini kullandı.

Kadro seçimi konusunda başarısız olduğunu itiraf eden İspanyol teknik adam, "Takımda bazı değişiklikler yaptım ve yenilginin tek sorumlusu şüphesiz benim" değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona'nın kupa şansını da değerlendiren Enrique, "Dünyada bu sonucu değiştirebilecek bir kulüp varsa, o da Barça'dır. Kupayı kazanmak için çabalayacağız, yapamasak bile sahada elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız" şeklinde görüşlerini aktardı.

UEFA Süper Kupa finalinde Katalan temsilcisinde forma giyen Andres Iniesta, Ivan Rakitic, Gerard Pique ve Sergio Busquets son maça yedek kulübesinde başlarken, Jeremy Mathieu ise kadroya alınmamıştı. Athletic Bilbao karşısında bu oyuncuların yerine Pedro, Marc Bartra, Sergi Roberto, Thomas Vermaelen ve Adriano görev almıştı.