Kayseri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kayseri Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, başarılı sporcuları ve kulüpleri ödüllendirdi. Kayseri Valisi Orhan düzgün, başarılı sporculara bisiklet, çeşitli hediyeler kulüplere ise spor malzemeleri verdi. Spor kulüpleri ile federasyonlarda bayram kapsamında açtıkları çadırlar önünde kısa gösterilerde bulundu.

Atatürk Spor Kompleksi Dış Sahası’nda Spor Etkinleri 19 Mayıs Bayramı nedeniyle Kayseri Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor branşlarının tanıtımı, başarılı sporcuların ödüllendirilmesi amacıyla etkinlik düzenlendi. Birçok spor kulübü ve federasyon il temsilcilikleri saha içerisinde çadır açtı. Vali Orhan Düzgün ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, saha içerisinde açılan çadırları gezdi ve sporcularla sohbet etti. Vali Düzgün, sporculara çeşitli hediyeler verdi ve yaptıkları kısa gösterileri izledi. Vali Düzgün ile Milletvekili Yaşar Karayel ise masa tenisi maçı yaptı.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) kapsamında bir özel eğitim kurumunda öğrenim gören zihinsel engelli çocuklarca kurulan ritim bandosunun gösterisi ise büyük beğeni ile izlendi. Tören ödüllerin verilmesiyle son buldu.