PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, beklentilerin üzerinde bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Yıllar sonra finale bu kadar yakınız.” dedi.

İçerde oynadıkları maçlarda seyircilerden tribünleri doldurmasını isteyen Aydoğdu, “Yıllar sonra ilk kez finale bu kadar yakınız. Sahamızda oynadığımız her maçta ve özellikle de Adanaspor maçında taraftarlarımızın tribünlerin tamamını dolduramamasına çok üzülüyorum. Açıkçası kale arkasındaki boşluklar bize hiç yakışmadı. Derbi maçın öncesinde taraftarlarımızdan bir ricada bulundum, lütfen dedim en ufak bir kötü tezahüratta bulunmayalım, tahriklere kapılmayalım, bizim daha oynayacak çok maçımız var. Ama ne yazık ki bu konuda hassasiyet göstermeyen taraftarlarımız ceza almamıza neden oldu.” şeklinde konuştu.

Taraftarlardan tribünlerde kötü tezahürat eğiliminde bulunan kişileri uyarmasını isteyen Aydoğdu, “Sonuçta zarar gören sadece Adana Demirspor oluyor. Biz Adana Demirspor olarak Türkiye'de özellikle taraftarlarıyla ve her yönüyle örnek gösterilen bir kulübüz. Ufak sebeplerden dolayı imajımızı zedelemeyelim. Herkesten bir kat daha fazla hassasiyet ve önem rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.