Nesine.Com Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, Cumartesi günü oynanacak Sakarya Büyükşehir Belediyesi mücadelesi öncesinde bir dostluk mesajı yayımladı.
Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.Com Eskişehir Basket Spor, 8 Ekim Cumartesi günü Sakarya Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Nesine.Com Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, kulüp sayfasından bir dostluk mesajı yayımladı. Başkan Özeçoğlu, yayımladığı mesajında, “Bu maçta inanıyoruz ki Sakarya’da dostluk ve barışın en güzel yansıması sahada olacak. Zor günlerden geçen ülkemizin dostluk, beraberlik ve kardeşlik olgusuna son zamanlarda daha çok ihtiyacı var. Nesine.Com Eskişehir Basket Kulübü olarak Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada öncelikle bu olgunun sahada olması en büyük arzumuzdur. Farklı renklerin dostça mücadelesinde öncelikli temennimiz dostluğun kazanmasıdır” ifadelerini kullandı.
25 Eylül tarihinde Sakarya’dan Afyonkarahisar’a maça giden 3’üncü Lig takımlarından Sakaryaspor taraftarları ile Ümraniyespor karşılaşması için İstanbul’a hareket eden Eskişehirspor taraftarı Pamukova’da bir tesiste karşılaşmışlar ve iki takım taraftarı arasında çıkan kavgada çok sayıda kişi yaralanmıştı.