Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede sporun bütün dallarının hayat bulması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Başkan Sözen, Manavgat'ta her zaman spor ve sporcuların yanlarında olacaklarını ve destekleyeceklerini kaydetti.

Antalya Manavgat Belediyespor’un yetiştirdiği U14-U15-U19 yaş grubunda gruplarını şampiyon olarak tamamlayan genç futbolcular Başkan Sözen’i ziyaret etti. 3 grupta şampiyon olan başarılı futbolculara ziyaretlerinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya, Manavgat Belediyesi Spor Koordinatörü Ahmet Ersoy ve antrenörler Baykal Kan, Mehmet Şahin ve Volkan Mercanoğlu da eşlik etti.

Manavgat Belediyesi Spor Koordinatörü Ahmet Ersoy, U11, U12, U13, U14, U15, U16 ve U19 liglerine katıldıklarını, biten U14, U15, U19 kategorilerinde futbolcuların şampiyon olarak play-off oynamaya hak kazandıklarını belirtti. Ersoy U13 ve U16 kategorilerinin devam ettiğini, U11 ve U12 kategorilerinin de nisan-mayıs aylarında başlayacağını ifade etti.
Manavgat Belediyespor’un altyapısında yetişen sporcuların her geçen gün başarı grafiğinin yükseldiğini belirten Ersoy, buna katkı yapan Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kulüpte lisanslı ve lisanssız 200’e yakın sporcuğunun bulunduğunu anlatan Ersoy, amaçlarının gençleri spora özendirerek disiplinli, paylaşımcı, topluma yararlı birer birey olmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Ersoy, "Kulübümüzün bu başarısını elde etmesinde şüphesiz en büyük katkı Manavgat Belediyesi'nindir. 4 yıllık bir çalışma planımız sonunda kulübümüz en üst seviyede başarı göstermeye başlamıştır. Kulübümüzün çalışmalarında tüm imkanları seferber ederek bizlere Atatürk Stadymu’nda 2 adet saha, 2 adet otobüs, temizlik personelleri, malzemeci ve saha bakım görevlilerini tahsis eden Başkanımız Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin gelişimlerinde katkı koyan Manavgat Belediyespor Kulübü yönetimine ve antrenörlerimize de çalışmalarımızda bizlere verdikleri destekten dolayı şükranlarımızı sunarız." dedi.

Genç futbolcuları Manavgat Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ağırlayan Başkan Sözen, gençlerin spor alanında elde ettiği her başarıdan dolayı onurlandıklarını söyledi. Gençlerle uzun süre karşılıklı sohbet eden Sözen, Manavgat’ta gençlere her zaman önem verdiklerini, bu yüzden onların gelişimleri için gerekli olan kültür, sanat ve sporu desteklediklerini altını çizdi. Gençlere öğütler de veren Başkan Sözen, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Ancak daha büyük başarılar için derslerinizi de ihmal etmeden çok çalışmanız gerekiyor. Disiplinli ve çok çalışarak daha büyük yerlere gelebilirsiniz. Belediye olarak bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Başarılarınızın devamını dilerim." dedi.