PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Sedat Sözlü, Adanalıları yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak Karşıyaka maçına davet etti.

2. Başkan İmam Gazali Hıradağı ve yönetim kurulu üyeleri Levent Duyuluer, Ekrem İnaltekin ve Şentürk Çalık ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Sözlü, sezonun ilk maçında taraftara ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sözlü, “Aşırı sıcaklar nedeniyle denizde ya da yaylalarda bulunan taraftarlarımız olabilir. Bu taraftarlarımızı cumartesi günü sezonun ilk karşılaşması olan Karşıyaka maçında mutlaka yanımızda görmek istiyorum. Ayrıca daha önce de defalarca açıkladığım üzere; tüm milletvekillerimizi stadyuma bekliyorum.” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, tüm futbolcuların peşinat alacaklarını tamamen ödeyerek yeni sezona sorunsuz bir şekilde başlayacaklarını bildirdi. Sözlü, “Sayın Valimiz Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün destekleri gücümüze güç katıyor. Sezon sonunda 21 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek adına tek yumruk olmalıyız. Yaptığımız ciddi anlamdaki ödemelerle futbolcularımızın yüzünü güldürdük. Onlardan tek beklentimiz, sahada savaşıp taraftarlarımızı mutlu etmeleridir.” şeklinde konuştu.