Medicana Sivasspor’un başarılı santraforu Batuhan Karadeniz, Türkiye Kupası’nda yarın akşam oynayacakları Galatasaray maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Batuhan, İstanbul’a kazanmaya geldiklerini ve kupanın peşinde olduklarını söyledi.

Batuhan Karadeniz, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklamada, işi İstanbul’da bitireceklerine inandığını belirterek, "Öncelikle biz buraya bu maçı kazanmaya geldik. Herhangi bir şekilde öyle defans yapalım, turu Sivas’a taşıyalım düşüncesiyle gelmedik. İzleyenlere güzel bir maç izleteceğiz, hedefimiz bu. Tabii avantajlı skorla dönersek bizim için fena olmaz. İşi İstanbul’da daha rahat bitireceğimize inanıyoruz. Ekip olarak kazanmaya geldik ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Turu geçersek eğer, kupayı almaya her takım yakın bu saatten sonra alabilir. Biz de kupanın peşindeyiz." diye konuştu.

"GALATASARAY’IN ASIL HEDEFİ LİG ŞAMPİYONLUĞUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Genç futbolcu, rakipleri Galatasaray’ın asıl hedefinin lig şampiyonluğu olduğunu düşündüğünü de belirttirken, Galatasaray'ın şampiyonluğun peşinde olduğunu aynı zamanda kupanın da peşinde olup olmadığını bilmediğini söyledi.

Galatasaray'da kupa için kadro değişikliği yapılsa da güçlü bir takım olduğunu ve gücünden hiç bir şey kaybetmeyeceğini belirten Batuhan Karadeniz, "Galatasaray iyi bir takım. Onlar da şampiyonluğun peşinde olan bir takım. Kupa da önemli midir onlar için bilmiyorum ama lig şampiyonluğu daha önemlidir herhalde. Bu yüzden onlar isterlerse bizim maçta 3 – 5 kişi eksik oyuncu oynatsın fark etmez. Çünkü büyük bir takım ve camia. İyi bir takım oldukları için o oynamış bu oynamamış önemli değil. Hepsi iyi oyuncular. Bizim de ekibimiz iyi, kendimize güveniyoruz. Galatasaray’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum." dedi.