Bandırma Şehit Bedir Karabıyık G.S.K Bayan Hentbol Takımı, Türkiye deplasmanında 2. Lig'e çıkmanın mutluğunu Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile paylaştı. Bayan hentbolcular, "Türkiye’de Bandırma'nın adını altın harflerle yazdıracağız.” dedi.

Bandırma Şehit Bedir Karabıyık G.S.K Bayan Hentbol Takımı 26-28 Haziran tarihinde Ankara’da yapılan müsabakalarda Çorum Görkem Sporu 30-32 yenerek Türkiye deplasmanlı Bayanlar Hentbol'de 2. Lig'e çıktı. Bandırma Şehit Bedir Karabıyık G.S.K Bayan Hentbol Takımı oyuncuları, Kulüp Başkanı Vedat Üçkan, Kulüp Yöneticileri Önder Horoz, Çetin Kocabaş, Beden Eğitimi Öğretmeni- Antrenör Kemal Taşkın ve Antrenör Esra Ulu Belediye Başkanı Dursun Mirzayı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden desteklerini esirgemen Başkan Mirza'ya teşekkürlerini belirten Antrenör Kemal Taşkın, şunları kaydetti: "26-28 Haziran tarihinde Ankara’da yapılan müsabakalarda Çorum Görkem Sporu 30-32 yenerek Bandırma’da bir ilki başardık ve Türkiye deplasmanlı Bayanlar Hentbol 2. Lig'e çıktık. 3 sene önce Belediye Başkanımız Sayın Dursun Mirza‘nın okul bahçemizi asfaltlatıp bize oyun alanı yaratmasının ardından hentbola yoğunlaştık.İlk başlarda bu konuma geleceğimizi söylememize rağmen bize inanan çok azdı ve hayal olarak görüyordu. Kızlarım ve bizler buna inandık. Belediye Başkanımız Sayın Dursun Mirza’nın bizlere inanarak çok büyük destek vermesi ile çok kısa zamanda bu başarı geldi. Şimdi iş artık Bandırmaya düşüyor. Bu takıma destek geldiği takdirde alt yapısı güçlü hentbolu bilen bir seyirci kitlesiyle Türkiye’de Bandırma’nın adını altın harflerle yazdıracağımıza inanıyoruz. Başkanımıza herşey için teşekkür ederiz."