CEV DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi finalinde Pomi Casalmaggi’ye 3-0 kaybeden VakınBank’ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, takımıyla gurur duyduğunu söyledi.
CEV DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde ev sahibi Pomi Casalmaggi, VakıfBank’ı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Dün ve bugün olduğu gibi bu tür tek maçlı elemelerde her şey olabiliyor. Belki seri olsa sonuç farklı olabilirdi ama bugün Pomi kazandı. Piccinini son 5-6 yıldır hiç görmediğim kadar iyi oynadı. Aynı şekilde Pomi ev sahibi olma avantajını da çok iyi kullandı. Çok iyi bir kalabalık oluşturmuşlardı. Ben yine de takımımla gurur duyuyorum. Biz buraya kadar çok iyi geldik. Tabii ki kazanmayı isterdik ama Pomi bugün daha iyi olan taraftı” diye konuştu.
VakıfBank oyuncusu Kimberly Hill ise kaybettikleri için hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi. Takım olarak bir aile olduklarını vurgulayan başarılı voleybolcu, artık önlerine bakacaklarını söyledi.