Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Bayrampaşaspor, Beşiktaş’la yaptığı işbirliği çerçevesinde, teknik direktörlüğe getirilen eski Beşiktaş’ın oyuncusu Halim Okta ile birlikte 11 Beşiktaşlı futbolcu için imza töreni düzenledi.

Arda Turan Tesisleri’ndeki Bayrampaşaspor kulübü binasında gerçekleştirilen imza törenine Bayrampaşa Spor Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Gemici, Teknik Direktör Halim Okta, yardımcı antrenör Mehmet Bulduk, kaleci antrenörü Özgüneri Şenyurt ile birlikte futbolculardan Berat Çetinkaya, Hasan Türk, Sinan Kurumuş, Recep Akkemik, Oğuz Aksoy, Koray Yıldız, Muhammed Şahingöz, Tugay Kaya, Burak Balaban ile birlikte yine Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Samet Bülbül ve Caner Turp kendilerini kırmızı yeşilli takıma bağlayan resmi sözleşmeye imza attılar.

BAŞKAN HOCAOĞLU: DESTEK VERENLERE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER

Bayrampaşaspor Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Gemici, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın Altyapıdan sorumlu yöneticisi Berkan Gocay’a ve Bayrampaşaspor’a gönül verenlere çok teşekkür ederim." dedi.

HALİM OKTA: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Teknik direktörlüğe getirilen Halim Okta ise yaptığı açıklamada, "Bizlere bu şansı veren gerek Bayrampaşaspor camiası gerekse Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve tüm Beşiktaş yönetimine teşekkür ederim." diyerek, şunları söyledi:

"Bayrampaşaspor gibi köklü ve başarıya aç bir takımı futbolcu arkadaşlarımızla birlikte çok iyi yerlere getirmenin mücadelesini yapacağız. Ligde sadece bir takım şampiyon oluyorsa onun da Bayrampaşaspor olmasını istiyoruz. Bunun için çalışacağız. İkinci Lig'de güçlü takımlar var. Bu güçlü takımlardan biri de Bayrampaşaspor'dur. Yetenekli, gelecek vadeden gençlerimiz ve tecrübeli arkadaşlarımızla Bayrampaşaspor'u layık olduğu yere taşıyacağız."

Bilindiği üzere 14 Temmuz Salı günü Beşiktaş ile Bayrampaşa arasında işbirliği protokolü imzalanmıştı.