Trabzonspor Başantrenörü Sergey Bazerevich, 90-84 mağlup oldukları Galatasaray Odeabank maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın sonunda yaşadığımız iletişim eksikliğiyle maçı kaybederek bu bedeli ödedik” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Trabzonspor Medical Park, Galatasaray Odeabank’a deplasmanda 90-84 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başantrenörü Sergey Bazerevich, “Bizim için zor bir maçtı. Küçük detaylar belirledi karşılaşmayı. Bizim amacımız savunma değişiklikleri ile rakibi şaşırtmak ve farklı şeyler yapamaya zorlamaktı. Bazen bu strateji tuttu ama aldığınız riskler size geri dönebiliyor. Maçın sonunda da bu risklerin olumsuz sonuçlarıyla karşılaştık ve maçı kaybettik. Tabii ki bu uzun bir maraton. Saha içindeki iletişimimizi arttırmamız lazım. Maçın sonunda yaşadığımız iletişim eksikliğiyle maçı kaybederek bu bedeli ödedik” dedi.
Trabzonsporlu basketbolcu Kadji ise yaptığı açıklamada, “Bizim için çok iyi bir euroleague takıma karşı iyi bir maçtı. Son 5-6 dakikaya kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maçın içinde yaptığımız hatalarla maç bizim için daha zor bir hale geldi” diye konuştu.