Fenerbahçe'de 6 yıl forma giyen Bekir İrtegün, Sarı-lacivertli kulübe veda etti. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan tecrübeli oyuncu, mesajında şunları yazdı:
"2009-2010 yılından beri formasını giydiğim Fenerbahçe'den ayrılıyorum. 6 yıl boyunca formasını onur ve gururla taşıyarak daima elimden geleni yaptım. 2009'da Süper Kupa'da 2011 Şampiyonluk Kupası hemen ardından yaşadığımız 3 Temmuz sürecindeki, bu süreçten beklenenin aksine tüm camianın kenetlenmesi ile güçlenerek çıktığımızda, 2012'de Türkiye Kupası'nda, UEFA'da yarı final yolunda, 2013'te Türkiye Kupası'nda, 2014'te bitime haftalar kala lig şampiyonluğunu kazandığımızda, bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olarak Rize maçı dönüşü takım otobüsüne düzenlenen insanlık dışı saldırıda dahi aklımız sadece takım arkadaşlarımı ve kendimi başarıyı motive etmek için, bizi tribünde evinde yolda kaldırımda kısaca her platformda destekleyen taraftarlarımızı mutlu etmek vardı. Yaşanan onca güzel hadisede birazcık dahi katkım olduysa ne mutlu bana.
Sonuç ne olursa olsun formayı terlettiğimiz müddetçe bizi yalnız bırakmadınız. Yeni Malatya dönüşü Antalya'da da vardınız. Lizbon dönüşünde de gecenin bir vakti Sabiha Gökçen'de de. Her birinizi anlayışınız, sabrınız ve desteğiniz için yürekten şükranlarımı sunarım.
Beni bu kulübe kazandıran Sayın başkan ve yönetim kuruluna birlikte çalışma fırsatı bulduğum tüm hocalara tüm takım arkadaşlarıma kulüp çalışanlarına ayrı parantez açarak Samandıra'daki personele teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin"