Hanefi Mahçiçek Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Hayrettin, Fatih, Volkan, Muhammet Ali, Mehmet Akif, Tahir(62' Sefa), Orhan Gazi, Aydın, Bünyamin(80' Mehmet Doğan), Emre Oğuz(28' Uğur) on biri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor Bünyamin ve Emre'nin golleri ile sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Kahramanmaraş Belediyespor'un vuruşu ile başlayan maçın 39. Dakikasında gelişen bir atakta Tahir ceza sahası içerisinde topu kale önüne ortaladı. Topla buluşan Bünyamin mükemmel bir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:1-0

Bu golün ardından başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 Kahramanmaraş Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda beraberliği yakalamaya çalışan Diyarbakırspor, gol pozisyonlarını değerlendirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı.

Maçın oynandığı 68. Dakikada en direk serbest vuruş kazanan Kahramanmaraş Belediyespor'dan Emre topu başına geçti.

Yaklaşık 40 metreden serbest vuruşu kullanan Emre meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:2-0
Birçok gol pozisyonunu gole çeviremeyen Kahramanmaraş Belediyespor maçın sonunda 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Sezonun 33. Haftasında Elazığ deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Belediyespor bu maçtan da galip gelerek play-off yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Maçın sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz; “Bize göre kolay bir maç oldu. 7-8 gol atılabilecek bir maçtı ama 2-0 bitti. İnşallah play-off'a kalarak bir üst lige çıkarız. Kahramanmaraşspor'umuz da Giresun'da 2-1 galip gelmiş. Bu da bizim için sevindirici.

Kahramanmaraşspor'umuzda, Belediyesporumuzda bizim takımımız. Bu memleketin takımları. Onların başarısı bizim başarımızdır. Şehrimizin tanıtımı açısından sporun önemli olduğunu artık herkes biliyor. Ben her iki takımımızın da futbolcularına, teknik heyetine ve yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gazetecilere bir açıklamada bulunan Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci ise, taraftar açısından kolay bir maç gibi görünse de zor bir maç olduğuna işaret ederek: “Zorlu bir haftayı daha geride bıraktık. İyi oynadık ve birçok pozisyonu gole çeviremedik. Ama yine de galip gelmeyi başardık. Seyirci açısından kolay bir maç gibi görünebilir ve farklı galibiyet beklenebilirdi ama sahada durum hiçte öyle değildi. Önümüzde iki maçımız kaldı. Haftaya Elazığ deplasmanına gidiyoruz. Bu maçı ve son maçımızı da alarak sezon başında koyduğumuz hedefimize, yani bir üst lige çıkma hedefimize ulaşmak için gayret edeceğiz. Ben teknik heyetimiz başta olmak üzere tüm sporcularımıza ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.