Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda oynanan müsabaka Sancaktepe Belediyenin vuruşu ile başladı.

Maça; Hayrettin, Muhammet Ali, Volkan, Tarık, Mehmet Akif, Fatih, Orhan Gazi, Emre, Bünyamin (89' Nuri), Tahir (70' Uğur) Gökhan (46' Mehmet Yılmaz) on biri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor, birçok gol pozisyonunu gole çeviremedi.

Her iki takım da karşılıklı ataklar gerçekleştirdi ama ilk yarı golsüz berabere kapandı.

İkinci yarıya bir oyuncu değişikliği ile başlayan Kahramanmaraş Belediyespor kendisini galibiyete götüren golü 75. Dakikada buldu.

Gelişen bir atakta orta saha yayı üzerinde topla buluşan Fatih, topu ceza sahası yayına doğru gönderdi. Burada topla buluşan Emre topu ortaladı ve Orhan gazi'nin önüne düşürmeyi başardı. Topla buluşan Orhan Gazi meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:1-0

Bu golün ardından Sancaktepe Belediyespor beraberliği yakalamak için mücadele ettiyse de başarılı olamadı ve sahadan mağlup olarak ayrıldı.

Aldığı üç puanla puanını 45'e yükselten Kahramanmaraş Belediyespor üçüncü sıradaki yerini koruyor.

Haftaya Keçiören deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Belediyespor'un oradan da galibiyetle dönmesi bekleniyor.

Maçın sonrasında bir açıklama yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı: “Zorlu bir maç oldu. Sancaktepe Belediyespor da iyi bir takım. Başabaş bir mücadele izledik. Ama sonuçta üç puan almayı başardık. Bu arada grupta lider durumda olan Darıca Gençlerbirliği Kocaelispor'a 1-0 mağlup olarak puan kaybetti. Şu anda liderle aramızda 2 puan fark kaldı. Önümüzdeki maçlarımızı da alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.