Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her zaman amatör sporun ve kulüplerin yanında olduklarını ve saha, tesis ile malzeme yardımında bulunduklarını söyledi.

Belsin Bölgesi'nin 7 mahallesi ile Kayseri’nin ilk uydu kenti olduğunu hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, BelSin Kocatepe Mahallesi'ne yapılan futbol sahasının amatör kulüpler için bulunmaz bir hizmet olduğunu kaydetti. Kocatepe Mahallesi'ne yapılan futbol sahası ile tesisin 7 mahalleye hizmet vereceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Spor ve sporcunun destekleyicisi ve dostu bir belediye olarak amatör sporuna büyük önem veriyoruz. Çünkü Mahalle gençlerinin spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Biliyoruz ki spor aynı zamanda sosyal bir olgu olup toplumda bireyler arasında birliği, beraberliği ve paylaşıma etkisi olan bir toplumsal olaydır. Bu açıdan Sporun mahaller arasında önemli bir yeri vardır. Ücretsiz basketbol sahaları, acık alan aletli jimnastik alanları, futbol sahaları, yürüyüş ve koşu yolları inşa ediyoruz. Bel-Sin’e yapılan bu futbol sahası amatör spor kulüpleri içindir. Tesis ve malzeme yardımlarınız devam edecektir” dedi.

Kocatepe Mahalle Muhtarı Ergün Koçer yaptığı açıklamada, “Amatör spora her zaman destek veren Melikgazi Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz. Kocatepe Mahallesinde 7 mahalleye hizmet verecek olan futbol sahası inşa edildi. Gençlerimiz artık alt yapısı olan sahalarda spor yapabilecek” diye konuştu.