Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Sergei Karasev, Anton Averianov, Tikhon Kalugin (Rusya Futbol Federasyonu)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Daniel Opare (Dk. 70 Kerim Frei), Pedro Franco, Necip Uysal, Ramon Motta, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Dk. 74 Cenk Tosun) Demba Ba
Club Brugge: Ryan, Meunier, Mechele, Duarte, De Bock, Vormer, Simons, İzquierdo (Dk. 64 Bolingoli-Mbombo), De Fauw (Dk. 60 Felipe Gedoz), De Sutter (Dk. 80 Mamadou Obbi Oulare), Refaelov
Goller: Dk. 48 Ramon Motta (Beşiktaş), Dk. 61 De Sutter, Dk. 80 ve 90 Boli Bolingoli-Mbombo (Club Brugge)
Kırmızı kart: Dk. 90+2 Olcay Şahan (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 32 Izquierdo, Dk. Meunier (Club Brugge), Dk. 36 Daniel Opare, Dk. 83 Veli Kavlak (Beşiktaş)

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Belçika temsilcisi Club Brugge 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Beşiktaş'ı bu kez de 3 - 1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Rusya Futbol Federasyonu'ndan hakem Sergei Karasev'in düdük çaldığı maçta Beşiktaş, 48. dakikada Ramon Motta'nın şık golüyle ilk maçta da olduğu gibi 1 - 0 öne geçti. Ancak Belçika temsilcisi Club Brugge, bu dakikadan sonra baskı kurarak pozisyonlar üretti golleri ise 61. dakikada De Sutter, 80 ve 90. dakikalarda da Bolingoli-Mbombo ile bularak deplasmanda 3-1 öne geçti.

Beşiktaş'ta skor 3-1 iken Olcay Şahan 90+2. dakikada rakibine attığı tekme nedeniyle direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Belçika temsilcisi bu sezonki Avrupa kupalarında yenilmeme ve deplasmanda gol atma geleneğini de sürdürerek adını çeyrek finale yazdırdı.

48. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada cezalanı dışında topla buluşan Ramon Motta, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 1-0.

54. dakikada Gökhan Töre'nin pasında topla buluşan Veli Kavlak'ın sert şutu yandan auta gitti.

61. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Bu dakikada kaleci Tolga Zengin'in degajında ortaalanda Simons kafayla tekrar savunmanın arkasına gönderdi. De Sutter, Pedro Franco'dan daha hızlı davranarak vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kaleci Tolga'nın yanından filelere gitti. 1-1.

79. dakikada Club Brugge İstanbul'da öne geçti. Bu dakikada Lior Refaelov'un ara pasına hareketlenen Bolingoli-Mbombo, kaleciyi de çalımladıktan sonra topu boş kaleye gönderdi. 1-2.

90. dakikada konuk ekibin üçüncü golü geldi. Bu dakikada kalecinin uzun kullandığı atışta kafalardan seken topta Necip'in büyük hatasında topu kapan Boli Bolingoli-Mbombo kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-3.

Hakemin verdiği 4 dakikalık uzatmada dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Club Brugge'nin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.