Stat: Osmanlı
Hakemler: Mete Kalkavan, Orkun Aktaş, Ekrem Kan
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Ramon Motta, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba
Mersin İdmanyurdu: Nikolay Borislavov Mihaylov, Serkan Balcı, Servet Çetin, Milan Mitrovic, Gökçek Vederson, Loret Sadiku, Mehmet Taş, Murat Ceylan, Nguimbe Prejuce Nakoulma, Güven Varol, Welliton Soares Morais
Gol: Dk. 30 Olcay Şahan (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 24 Mehmet Taş (Mersin İdmanyurdu)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 18. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu takımları arasında Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını Beşiktaş, Olcay Şahan’ın golü ile 1 – 0 önde tamamladı.

18. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında topu önünde bulan Nguimbe Prejuce Nakoulma’nın kaleye hareketlenmesine kaleci Tolga Zengin izin vermedi.

28. dakikada Beşiktaş'tan Demba Ba’nın ceza sahası içerisinde kafa ile Olcay Şahan’a indirdiği topu Olcay Şahan defans oyuncuları arasından Gökhan Töre’ye aktardı, bu oyuncunun şutunda ise meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

30. dakikada Beşiktaş Olcay Şahan'ın golüyle öne geçti. Bu dakikada Gökhan Töre, Demba Ba’dan aldı pasta ceza sahası içinde topu bekletmeden bir topuk hareketiyle Olcay Şahan’a aktardı, bu oyuncu da düzgün ve sert bir plaseyle kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1 – 0.

41. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında sağ kanattan topla içeriye kat eden Welliton Soares Morais’in şutunda top yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçın ilk yarısı da 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğünde sona erdi.