Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Özkan Çeliker, Serkan Çimen, Cevdet Kömürcüoğlu
Beşiktaş: Cenk Gönen, Opare, Atınç Nukan, Milosevic, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Kerim Frei (Dk. 61 Gökhan Töre), Sosa (Dk. 61 Demba Ba), Uğur Boral, Furkan Yaman
Sarıyer: Burak Yaşar, Mustafa Soytaş (Dk. 65 Hakan), Muhammed Türkmen, Mert Somay (Dk. 65 Cemre), Güney Atılgan, Gökhan Payal, Günay Şakar, Ozan Solak, Soner Ergençay (Dk. 76 Emre), Fırat Sezer, Serhat Akyüz
Goller: Dk. 41 Necip, Dk. 78 Furkan, Dk. 81 Tolgay (Beşiktaş), Dk. 80 Cemre (Sarıyer)
Sarı kartlar: Dk. 35 Mustafa, Dk. 55 Ozan (Sarıyer), Dk. 57 Atınç (Beşiktaş)

Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında, Beşiktaş ile Sarıyer arasında oynanan karşılaşma, ev sahibi Beşiktaş’ın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş bu sonuçla F Grubu'nda puanını 9’a çıkardı ve 2. sıraya yükseldi. Sarıyer ise henüz puanla tanışamadı ve grup sonuncusu olarak 4. sırada kaldı. Türkiye Kupası’nda gruplarda son maçlar haftaya oynanacak ve son 16’ya kalan takımlar belli olacak.

60. dakikada gelişen Sarıyer atağında sağ kanat kenarından topla ceza sahasına giren Soner’in yerden hızlı vuruşunda top kimseye dokunmadan tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

78. dakikada sağ kanttan hızlı çıkan Opare içeride Gökhan Töre’yi gördü. Gökhan ise ceza sahası içerisinde topu Furkan ile buluşturdu. Furkan’ın düzgün vuruşunda ise meşin yuvarlak ağlara gitti: 2 – 0.

80. dakikada Sarıyer gruptaki ve maçtaki ilk golünü buldu. Sağ kanattan gelişen Sarıyer atağında içeriye yapılan ortaya iyi yükselen Cemre aşırtma kafa vuruşunda golü kaydetti: 2 – 1.

81. dakikada Beşiktaş’ın yeni transferi Tolgay Arslan ilk golünü attı. Sarıyer defansında 2 oyuncuyu geçen Tolgay’ın çektiği şutta top uzak direğin yanından ağlara gitti: 3 – 1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmayı Necip, Furkan ve Tolgay'ın attığı gollerle Beşiktaş 3 – 1 kazandı.