Beşiktaş, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 9. hafta kapanış maçında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana bireysel çalışan Veli Kavlak ile sağ adductor magnus adalesinde zorlanma olan Gökhan Töre katılmadı ve Töre’nin tedavisine devam edildi. Atiba Hutchinson ve Jose Sosa takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Küçük oyunlar sonrası ayak pas, kafa pas ve 5’e 2 çalışması yapıldı. Dar alanda kontrol pas çalışmaları, taktik programının yer aldığı organizasyonlar ve çift kale maç ile devam eden antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Siyah beyazlı oyuncular, antrenman sonrasında tesislerde öğle yemeğini yiyerek kampa girdi. Antalyaspor maçının kadrosuna alınan oyuncular ise saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkan özel uçakla Antalya'ya gitti.

Beşiktaş kafilesi yarın saat 20.00'de Antalya'nın yeni stadında oynanacak maça kadar Antalya'da kampa girecek.