Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında önümüzdeki perşembe günü Club Brugge ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Süper Lig'in 23. haftasında dün oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Medicana Sivasspor maçının ardından gece geç saatlerde İstanbul'a dönen siyah - beyazlıların antrenmanı yaklaşık 1.5 saat sürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışmaya dünkü maçta sakatlanan ve tedavisine başlanan Arjantinli oyuncu Jose Sosa, MR'ı çekilen Atiba Hutchinson ile bireysel çalışan Alexander Milosevic, Tomas Sivok ve İsmail Köybaşı katılmadı. Bir süredir bireysel olarak çalışmalarına devam eden Kaleci Tolga Zengin ve Cenk Tosun ise takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Takım halinde yapılan koşu ile başlayan çalışmanın ardından dünkü maçta oynayan oyuncular streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise 5'e 2 çalışması, 2'ye 2 oyun çalışması ve dar alanda kontrol - pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Siyah beyazlı ekip, Club Brugge maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.