Türkiye Kupası F Grubu'nun son haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi, Rize'ye geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Trabzon'a gelen siyah beyazlı kafile, ardından karayolu ile Rize'ye geçerek kamp yapacağı otele yerleşti.

Kafile, otel önünde bir grup taraftar tarafından meşale yakılarak tulum ve kemençe eşliğinde karşılandı. Taraftarlar tulum ve kemençe eşliğinde horon oynayarak futbolculara tezahürat yaptı.

Kaptan Tolga Zengin ve Biliç'e çiçek veren taraftarlar, daha sonra teknik direktör Bilic ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Maçtan 6 saat önce Rize'ye gelen Beşiktaş kafilesi, maç saatine kadar otelde dinlenecek.

Başkanlığını Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar’ın yaptığı kafilemize teknik direktör Slaven Bilic şu futbolcuları dahil etti:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Daniel Opare, Eslem Öztürk, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Raşit Şahingöz, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Mustafa Pektemek, Demba Ba.