Beşiktaş, Almanya kampında yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncuların hırslı ve neşeli olmaları dikkat çekti.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman siyah beyazlı ekip denge, kuvvet, kondisyon ve taktik çalışması yaptı. Antrenman takım halinde ısınma koşuları ile başlarken, stretching hareketleri sonrası denge oyunları oynandı. Sahada oluşturulan parkurda denge ve kuvvet çalışması değişmeli olarak yapıldı. Pas çalışması, şut çalışması ve alan savunma çalışmaları sonrası antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana izinli olan Pedro Franco ve Alexander Milosevic katılmadı. Atiba Hutchinson takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Şenol Güneş antrenman boyunca oyuncuylarıyla yakından ilgilendi ve çift kale maçta zaman zaman oyunu durdurarak taktiksel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş, Almanya kampında hazırlıklarına bu akşam yapacağı günün ikinci antrenmanla devam edecek.

ERSAN ADEM GÜLÜM'ÜN SAĞLIK DURUMU

Bu arada futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün bel omurları arasındaki disklerde ve faset eklemlerinde aşınmaya bağlı dejenerasyon tespit edildiği açıklandı.

Sezon öncesi kamp döneminde, antrenmanlar sonrasında ağrı şikayeti bulunan oyuncuya, yarın Fulya Acıbadem Hastanesi'nde genel anestezi altında ozon enjeksiyonu (ozononükleoliz) işlemi uygulanacak.

Ersan Adem Gülüm, bu gece kulüp doktorlarından Murat Çevik ile birlikte İstanbul'a gelecek ve yarın yapılacak bu işlemlerden sonra aynı gece Almanya'ya dönerek, kamp programına ve antrenmanlara devam edecek.