UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica il beraber kalan Beşiktaş Dinamo Kiev maçına hazır.  Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman saat kaçta?  Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak?  Beşiktaş Dinamo Kiev maçının kadroları, önemli anları, pozisyonları, golleri, maç sonucu haberimizde.

Geçen yıl lig şampiyonu olarak bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılan Beşiktaş zorlu Benfica deplasmanından aldığı 1 puanın ardından bu gece de Dİnao Kiev ile karşı karşıya gelecek. Kara kartallar kendi evinde 7 yıldan bu yana Şampiyonlar ligi mücadelesi vermiyor. Son olarak 8 Aralık 2009'da CSKA Moskova'yı Şampiyonlar Liginde kendi sahasında ağırlayan kartallar bu mücadeleyi 2-1 kaybetmişti.

Beşiktaş 2 bin 496 gündür Şampiyonlar Ligi'nde galip gelemiyor. En son galibiyetini Manchester United karşıısnda 1-0 lık skorla kazanan Beşiktaş bu gün şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor. 

Beşiktaş bu güne kadar Şampiyonlar Ligi'ne 6 defa katıldı. Şampiyonlar Liginde kötü bir performans sergileyen Beşiktaş toplam 31 maç yaptı ve sadece 8 galibiyet alabildi. 4 maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş 19 maçta ise rakiplerine boyun eğdi.

Bu gece Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan temsilcimiz Beşiktaş daha önce rakibiyle 8 kez karşılaştı. Bu gece 9. kez karşılaşacak olan rakiplerden daha önce yapılan maçlardan 2 maçta Beşiktaş galip gelirken, 5 maçtan ise Ukrayna ekibi Dinamo Kiev galip ayrıldı. Bir maç ise beraberlikle sonuçladı.

Bu gece Vodafone Arena stadında saat 21:45'de başlayacak olan Beşiktaş Dinamo Kiev maçı Tivibu'dan yayınlanacak. Maçı Alman hakem Zwayer yönetecek.