UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nun ilk maçında yarın Liverpool'la karşılaşacak Beşiktaş, bu şehre gitmek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi.

    Sabah saatlerinde planladığı uçuşun olumsuz hava şartları sebebiyle havaalanına saat 13.45'te giriş yapan Beşiktaş kafilesini, taraftarlar coşkuyla karşıladı. Arama noktasından geçen teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcular, kendileri için hazırlanan biletleri aldıktan sonra taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

    Bu arada gönül verdikleri takımı bekleyen siyah beyazlılar, Liverpool'un 2008 tarihinde kendilerini farklı mağlup ettiklerini hatırlatarak, yarınki maçı sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi. Taraftarlardan biri de Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba'dan gol beklediklerini belirterek, "Yarın gece inşallah secdeye gidecek." ifadesini kullandı.

    Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve bir futbolcu karşılaşmanın oynanacağı Anfield Stadı'nda Türkiye saati ile 20.00'da basın toplantısı düzenlecek. Siyah - beyazlılar yine aynı statta yapacağı antrenmanla da Liverpool hazırlıklarını tamamlayacak.