Genç kaleci Günay Güvenç yaptığı açıklamada Beşiktaş kalesinin emin ellerde olduğunu ifade ederken, Siyah-beyazlı ekibin 3 çok iyi kaleciye sahip olduğunu belirtti. Tolga ve Cenk'in yanısıra kendisinin de işini iyi yaptığını düşündüğünü belirten Güvenç, kale pozisyonunda lüksleri olduğunu ifade etti. İşte Beşiktaş'ın genç panteri Günay Güvenç'in basın toplantısındaki açıklamaları...

 "Geçen sezon Tolga ve Cenk ağabey sakatlandı. Son maçlarda kaleyi devraldım. Yeni sezon öncesi kimin oynayacağıyla ilgili hoca bir karar verecek. Almanca bir söz vardır, 'Üçümüzden biri ekşi elmayı ısıracak'. Sonuç ne olursa olsun bu karar, Beşiktaş için olur. Hoca kulübü düşünür, camia önemli. Kulübü kimin en iyi temsil edeceğini düşünüyorsa ona şans verir" diye konuşan Günay Güvenç, kalecilikte en önemli şeyin umudunu kaybetmemek olduğunu ifade ederken, hocanın bu kararı vereceğini söyledi.

Herkesin Beşiktaş'ı düşünmesi gerektiğini ifade eden Güvenç, Şenol Güneş'in eski bir kaleci olarak bu duruma dikkat edeceğini düşündüğünü açıkladı. Bunu özellikle taktik idmanlarda forvetlerin topu nereye atacaklarını önceden kestirerek gösterdiğini söyledi.