Süper Lig'in 23. haftasında yarın Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Sivas’a geldi. Taraftarlar takımlarını coşkulu bir şekilde karşıladı.

Özel bir uçakla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na inen siyah beyazlı kafile buradan otobüsle şehir merkezine geçti. Otel önünde toplanan taraftarlar takımın gelmesini sabırsızlıkla bekledi. Emniyet güçleri, kalabalık nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Meşaleler yakan Beşiktaş taraftarları tezahüratlarla takımlarını destekledi.

Kulüp Başkanı Fikret Orman takımdan önce otele geldi. Taraftarlar Başkan Orman’a sevgi gösterisinde bulundu. Fikret Orman taraftarı olduğu Beşiktaş’ı karşılamak üzere otel önünde bekleyen bedensel engelli 18 yaşındaki Metehan Baran’ı otelin lobisine çağırarak özel olarak ilgilendi ve fotoğraf çektirdi.

Kafilenin otobüsten inişi sırasında taraftarlar teknik direktör Slaven Bilic ile Demba Ba ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Demba Ba, her zaman olduğu gibi en çok ilgi gösterilen oyuncu oldu. Daha sonra otele yerleşen Beşiktaş kafilesi maç saatini beklemeye başladı. Taraftarlar otel önünde bir süre bekleyerek takımlarını desteklemeye devam etti.

Beşiktaş'ın 20 kişilik Sivasspor maçı kafilesinde şu futbolcular yer aldı:
Demba Ba, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek,Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Eslem Öztürk, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa.

Medicana Sivasspor ve Beşiktaş yarın saat 14.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.