Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; İnegöl'den Fenerbahçe altyapısına alınan ve oradan da Ankaragücü'ne 360 bin liraya transfer olan Sinan, geçen sezon Beşiktaş'a 4 yıllık imza attı. Ancak, Samet Aybaba'nın umut bağladığı ve “İkinci İlhan Mansız olmak istiyorum” diyen Sinan, siyah-beyazlı formayı 2 maçta giydi ancak beklenini veremedi. Sinan, bu sezon Bolu'ya kiralandı. 

8 GOL ATARAK ŞOV YAPTI 

Bolu'da aradığını bulamayan genç oyuncu, soluğu Kahramanmaraş'ta aldı. Ancak deplasmana gidecek parası bile olmayan Maraş'ı terk eden Sinan, ortada kaldı. Beşiktaş'tan idman için bir çağrı almayan Sinan, memleketi İnengöl'de tek başına çalışmaya başladı. ”˜Köylerarası Futbol Turnuvası'na katılan kendi köyü Ortaköy'den gelen teklif üzerine turnuvada forma giydi. Ortaköy'ün Deydinler Köyü'nü 16-1 yendiği maçta 8 gol attı. Ancak profesyonel olduğu için köy takımlarından gelen eleştiriler üzerine diğer maçlarda oynamadı. 

BEŞİKTAŞ'TAN ÇAĞRI GELMEYİNCE 

Sinan, gelen tepkiler üzerine yakın çevresine "Çok özür diliyorum. Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Yeni sezona hazırlanmak ve maç eksiğimi tamamlamak için köy turnuvasına katıldım. Diğer takımlar tepki gösterdiği için ikinci hafta maçlarına katılmayacağım. Kahramanmaraş'a gittim ama batma noktasındaydı. Yiyecek ekmek bile yoktu. Beşiktaş'tan da antrenman yapmak için gerekli isteği almadım" dedi.